Gulpener Bierbrouwerij

Bent U 18 jaar of ouder ?

Om gulpener.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.
Vul uw geboortedatum in om verder te gaan.

Altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Kom dan naar het Gulpener Biercollege! Leer alles over bier en proef tijdens dit interactieve college vier smaakvolle bieren. Met het Gulpener Biercollege bieden wij je een totaalbeleving aan, zoals alleen de Vrije Brouwer dat kan doen. Tijdens dit interactieve college draait alles om proeven, testen, leren, weten en beleven.

Waar en wanneer?

10 sep 2017

Gulpener Hopoogst

Zondag 10 september vindt de jaarlijkse Gulpener Hopoogst
plaats in Reijmerstok, Zuid-Limburg.

Op zondag 10 september is het weer zo ver, de Gulpener Hopoogst! Deze dag  gaan wij samen met medewerkers en vrienden van de Gulpener Bierbrouwerij traditiegetrouw  onze hop oogsten.

En dat vieren we graag met jou!

Er zijn verschillende activiteiten zodat jij kunt proeven van al het goeds dat Limburg te bieden heeft. Naast heerlijke hapjes/gerechten van de  foodtrucks kun je natuurlijk ook genieten van al onze Gulpener bieren van de tap , waan je je even in het BrouwLokaal in onze eigen mini BrouwLokaaltje, kijk je naar demonstraties van de schaapsherder met zijn schapen, en leer je alles over bierenstijlen, de geschiedenis en nog  veel meer tijdens  de biercolleges. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen, dit jaar is Hopsaland ook weer aanwezig met  Mega lego, schmink en een knutselavontuur!

De Hopoogst sluiten we dit jaar af met een bijzonder muzikaal talent; Lucas Hamming.
Het gehele programma is gratis toegankelijk.

Vrijheid vier je, Tot  10 september in Reijmerstok!

Wil je alvast in de stemming komen? Kijk onderstaande sfeerreportage van Hopoogst 2016.

Hopvelden Reijmerstok
Reijmerstokkerdorpstraat
6274 NK Reijmerstok

Ook vind je ons bij allerlei evenementen en kun je een bezoek brengen aan onze brouwerij. Meer weten?

Bekijk onze agenda

Bekijk arrangementen