Gulpener Bierbrouwerij

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Vul je geboortedatum in om verder te gaan.

Gulpener Plato 18.25  heeft zijn uitgesproken karakter verkregen door de toegepaste dry hopping techniek, waarbij de hop na de hoofdvergisting wordt toegevoegd om het hoparoma te verhogen. Plato 18.25 heeft dankzij de dry hopping techniek en een blend van Europese hop variëteiten een stevig, maar uitgebalanceerd hopkarakter. Tijdens het brouwproces wordt mout (ontkiemde gerst) omgezet in suikers. In een latere fase worden deze suikers door vergisting omgezet in alcohol en koolzuur. Het suikergehalte (stamwortgehalte) wordt uitgedrukt in graden Plato. Dit bier heeft een Plato gehalte van 18.25, gebrouwen ter ere van het jaar 1825. Het ontstaansjaar van onze brouwerij.

Een goudblonde en ongefilterde Imperial Lager met een stevig, maar uitgebalanceerd hopkarakter.

Bitter
Karamel
Fruitig
Zuur
Zoet
Kruidig
  • Gisting: Laag
  • Alcoholpercentage: 8,25%
  • Temperatuur: 8-10 °C
Plato 18.25 op Untappd

Asperges, lichte kip- en rijstgerechten.

Bekijk alle bieren

proces-500-beige-light

Onze bieren op hun allerbest ervaren?

Neem deel aan één van de bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Bier arrangementen

Agenda

hopbel-500-beige-light

Benieuwd hoe wij ons bier brouwen?

Gulpener op zijn best ervaren? Bezoek onze brouwerij!

Bekijk ons brouwproces

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen