Gulpener Bierbrouwerij

Bent U 18 jaar of ouder ?

Om gulpener.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.
Vul uw geboortedatum in om verder te gaan.

Gulpener Plato 18.25  heeft zijn uitgesproken karakter verkregen door de toegepaste dry hopping techniek, waarbij de hop na de hoofdvergisting wordt toegevoegd om het hoparoma te verhogen. Plato 18.25 heeft dankzij de dry hopping techniek en een blend van Europese hop variëteiten een stevig, maar uitgebalanceerd hopkarakter. Tijdens het brouwproces wordt mout (ontkiemde gerst) omgezet in suikers. In een latere fase worden deze suikers door vergisting omgezet in alcohol en koolzuur. Het suikergehalte (stamwortgehalte) wordt uitgedrukt in graden Plato. Dit bier heeft een Plato gehalte van 18.25, gebrouwen ter ere van het jaar 1825. Het ontstaansjaar van onze brouwerij.

Een goudblonde en ongefilterde Imperial Lager met een stevig, maar uitgebalanceerd hopkarakter.

Bitter
Karamel
Fruitig
Zuur
Zoet
Kruidig
  • Gisting: Laag
  • Alcoholpercentage: 8,25%
  • Temperatuur: 8-10 °C
Plato 18.25 op Untappd

Asperges, lichte kip- en rijstgerechten.

Bekijk alle bieren

proces-500-beige-light

Dit bier op z’n allerbest ervaren?

Neem deel aan één van onze speciale bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer ons biercollege bij jou in de buurt is!

Bier arrangementen

Biercollege

hopbel-500-beige-light

Benieuwd hoe wij ons bier brouwen?

Gulpener op zijn best ervaren? Bezoek onze brouwerij!

Bekijk ons brouwproces