Gulpener Bierbrouwerij

Bent U 18 jaar of ouder ?

Om gulpener.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.
Vul uw geboortedatum in om verder te gaan.

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ± 3,5 uur

Ingrediënten

  • 800 gram wildzwijn-poulet
  • 400 gram gerookte spekblokjes
  • 250 gram kastanje-champignons, in vieren
  • 200 gram zilveruitjes
  • 100 gram gedroogde cranberry’s
  • 4 pasteitjes
  • 3 laurierblaadjes
  • 1 ui, in halve ringen
  • Olijfolie
  • Zout en peper

 

Bereiding:

  1. Bestrooi de wildzwijn-poulet met zout en peper en bak in een pan met dikke bodem in ca. 5 minuten rondom bruin in een beetje olie. Blus af met het bier.
  2. Bak de gerookte spekblokjes, ui en kastanjechampignons in een andere pan in ca. 6 minuten zacht en bruin en voeg dit bij de poulet.
  3. Roer de zilveruitjes, laurier en cranberry’s erdoor en laat de ragout in ruim 2½ uur stoven op middelhoog vuur. Roer af en toe.
  4. Bak de pasteitjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer hierin de ragout.