Gulpener Bierbrouwerij

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Vul je geboortedatum in om verder te gaan.

Wat leuk om je hier te zien!

Ben jij een echte Gulpener Fan maar nog geen GulpenerVrund, dan zit je hier goed! Als GulpenerVrund ben je niet alleen lid van een toffe groep mensen maar profiteer jij ook van allerlei extra voordelen. Dit jaar hebben we zelfs extra leuke voordelen voor onze GulpenerVrunj want we gaan in 2019 beginnen met de bouw van ons nieuwe brouwhuis. We zetten de voordelen hieronder voor jou op een rijtje. Word GulpenerVrund en drink jouw biertje op een (h)eerlijke en duurzame manier!

10% Korting Webshop

Hopplant + Plukken

Feest zaterdag Hopoogst

Gulpener Jaarboek

Uitnodiging voor onze events

Als eerste nieuw bier

voor maar € 35,- heb jij er een hoop nieuwe vrienden en voordelen bij!

Word nu GulpenerVrund

Extra GulpenerVrund voordelen in 2019

2019 wordt voor ons een speciaal jaar want we gaan beginnen aan de bouw van ons nieuwe brouwhuis. Dat wordt een project waar we nu al trots op zijn en we willen jullie daar graag deel van laten uitmaken. Als GulpenerVrund krijgen naast bovenstaande nog eens éxtra profiteren van onderstaande voordelen. Dit alles maar voor € 35 per jaar! Eeuwige roem door jouw naam in een brouwketel of aanwezig zijn bij het spectaculaire openingsfeest. Wie wil dat nou niet?!

Jouw naam in een Brouwketel

Laatste badge oude brouwhuis

Uitnodiging Openingsfeest

Genieten doe je niet alleen, maar doe je samen met al je GulpenerVrunj. Krijg als eerste uitnodigingen voor events, nieuwe introducties, de hopoogst en nog veel meer.

Drink op een regionaal en duurzaam bier
Gulpener brouwt al jaren bier op een duurzame manier, afkomstig uit de eigen regio. Daar draag jij als GulpenerVrund aan bij!

Het verhaal
van de vrije brouwer

Lees meer

Word nu GulpenerVrund

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen