Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 presenteren meer dan 70 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht.

Het festival heeft een mooi assortiment speciaalbieren uit de Euregio aangevuld met diverse internationale speciaalbieren. Na schitterende edities vanaf 2013 gaan we voor een nog mooier bierfestival in 2019! De festivallocatie wordt verder uitgebreid in het mooie Faliezusterspark wat inhoudt dat we de bezoekers meer ruimte kunnen bieden.

De inwendige mens wordt goed verzorgd middels diverse eetstandjes. We verzorgen Masterclasses op beide festivaldagen in het Pesthuis tegenover D’n Hiemel en de Helpoort en er zijn diverse bierroutes samengesteld met tekst en uitleg. We verzorgen bierwandelingen door Maastricht, rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch in Maastricht en nog veel meer!

Geniet van de heerlijke bierspecialiteiten bij D’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is niet alleen de oudste stadspoort van Maastricht maar ook van Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel is direct gevestigd naast de Helpoort! Het Faliezusterspark ligt vlakbij D’n Hiemel en wordt in 2019 verder uitgebreid. De festivallocatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is het best lopend te bereiken. Op zo’n 10 minuten lopen vanaf NS Station Maastricht ben je er al. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Locatie: bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark, Bernardusstraat 24A, 6211 HL Maastricht.

Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2019.
vr. 21 juni 2019 van 14:00 tot 00:00 uur. Entree € 5, inclusief statiegeld proefglas € 3.
za. 22 juni 2019 van 12:00 tot 00:00 uur. Entree € 5, inclusief statiegeld proefglas € 3.
Drankmunten zijn te verkrijgen voor € 2,50 per stuk.

E-ticket voorverkoop startpakket á 20 Euro is verkrijgbaar via onze website.

Voor meer informatie omtrent het festival: www.pint-limburg.nl

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen