Vrijdag 3 april gaan wij, Gulpener en het BrouwLokaal, met heel Nederland de strijd aan met de Online Gulpener Pubquiz! Zin in een pubquizavond vanuit je eigen woonkamer?! Speel dan mee! Via je eigen telefoon en livestream via de Gulpener facebook, kun jij onze vragen gaan beantwoorden! En misschien win jij wel één van onze prijzen! De presentatie is in handen van onze eigen directeur Jan-Paul. Hij staat te popelen om een gezellige avond te verzorgen voor zoveel mogelijk mensen in Nederland.

Hoe speel je mee?!
Op onze webshop wordt een bierpakket aangeboden voor 12,75 euro. Bij bestelling van dit bierpakket worden je gegevens genoteerd en ontvang jij om 19:00 uur op 3 april je persoonlijke code en de instructies om mee te doen!

Wij komen het pakket gratis en persoonlijk bij je bezorgen (contactloos) in de volgende regio’s: Gulpen-Wittem, Voerendaal, Simpelveld, Heerlen, Sittard-Geleen, Maastricht en Vijlen.
Let op: Bestel enkel een pakket met bezorging als je ook in een van deze regio’s woont!

Woon je in een andere regio of zelfs buiten Limburg? No problem! Wij sturen je bierpakket gewoon naar je toe!

Geen bierdrinker maar wil je toch mee doen?! Dat is ook geen probleem. Bestel jouw losse deelname voor 5 euro.

Inschrijven kan tot woensdag 1 april 15:00.

Deelname, bierpakket met verzending of bierpakket met bezorging bestellen? Klik op de website: www.webshop.gulpener.nl en kies het gewenste pakket.

Vragen? Stuur een mail naar marketing.communicatie@gulpener.nl

Wij kijken uit naar een gezellige avond op afstand!
Tot 3 april!

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen