Heb je altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Volg dan het Gulpener Biercollege! Tijdens dit interactieve college proef je minimaal vier smaakvolle bieren en leer je alles over bier. Waar? In jouw eigen huiskamer! Hoe? Koop een Gulpener sixpack in een van de deelnemende Albert Heijn filialen, vul en lever het formulier in…en duim!

Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie ‘Win een Biercollege aan huis’. Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

1 – Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of zonder verblijfplaats in Nederland. Aanbieder kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon-of verblijfadres.

2 – Winnaars ontvangen persoonlijk bericht over de gewonnen prijs, via de door de deelnemer opgegeven contactgegevens. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

3 – Aan het Gulpener Biercollege kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Winnaars mogen zelf familie en/of vrienden uitnodigen.

4 – De daadwerkelijke inplanning van het biercollege zal in overleg met de betreffende biersommelier afgehandeld worden.

5 – De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd.

6 – De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de prijsvraag en de uitreiking van de prijs. In dat kader is de Aanbieder gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende prijsvraag/winactie.

7 – De Gulpener Bierbrouwerij is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen