Gulpener Bierbrouwerij brouwt het beste en lekkerste Pilsner van heel Nederland. Château Neubourg won GOUD tijdens de Dutch Beer Challenge in Parkheuvel Rotterdam, die donderdag 19 maart plaats vond. Dutch Beer Challenge werd voor het eerst in Nederland georganiseerd.

“Deze prijs betekent heel veel voor ons. We zijn er erg fier op dat we in de prijzen zijn gevallen. Het bevestigd ons in het gevoel dat onze kwalitatieve bieren tot de top behoren” zegt Jan-Paul Rutten, Directeur van de Gulpener Bierbrouwerij in een reactie.

Een onafhankelijke internationale jury, beoordeelde 155 bieren tijdens een blindproeverij. De bieren waren onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder die van de Pilsners. De categorie waar Gulpener Château Neubourg bij in de prijzen viel.

Gulpener Château Neubourg is een van de 16 (speciaal)bieren van de Gulpener Bierbrouwerij. In 2013 wint dit bier al een bronzen award tijdens de European Beer Star. Gerardus Dubbel won in 2014 zilver bij de World Beer Cup en Korenwolf Witbier viel in 2008 ook in de prijzen met een bronzen award.

Bieromschrijving

Gulpener Château Neubourg heeft een edele bitterheid. Een superieur Pilsner met karakter, naar grote hoogte getild door een geraffineerde combinatie van fijne kruiden en zuren, bloesem- en fruittonen en een aromatische gerststructuur. En bovendien gebotteld in een prachtige, stijlvolle fles. Château Neubourg is bekroond met een Dutch Beer Challenge Award en een European Beer Star Award en behoort daarmee tot de top van Nederland en Europa. Een bier om exclusief van te genieten!

Dutch Beer Challenge

Nederland is een opkomende biernatie, rijk aan verschillende stijlen. Nederland beschikt over een grote expertise én internationale bierfaam. Daarom kan Nederland niet zonder een professionele bierwedstrijd. De Dutch Beer Challenge (DBC) werd dit jaar voor de eerste keer georganiseerd door: Beer Communication Events (www.brusselsbeerchallenge.com), Bierburo, Bier! magazine (Birdy Publishing), Bier&cO en Mitra.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen