Wij Vrije Brouwers houden niet van beperkingen, maar snappen dat het soms niet anders kan. We willen alle mensen die ons land nu draaiende houden bedanken. Op zondag 15 maart kwam het besluit van de regering om horecagelegenheden te sluiten. Een besluit waar wij achter staan, want: gezondheid boven alles.

Wat zijn wij trots op onze branche waarin (bijna) iedereen vrede lijkt te hebben met sluiting van hun eigen geliefde zaak en landsbelang boven individueel belang zet. We hopen dat de regering dit ook inziet en in overleg met de branche tot een goede ‘pleister op de wonde’ komt, zodat het financiële leed en de gevolgen op lange termijn beperkt blijven. We zien hartverwarmende initiatieven ontstaan, van overschotten die naar het leger des heils gaan tot cateraars die kinderopvang organiseren (en met de kids gaan koken) en restaurants die maaltijden verzorgen voor de ouderen die in sociaal isolement thuis zitten.

We hebben nog nooit met zó veel trots gezegd: #STAYSTRONG

Steun je lokale horeca door bijvoorbeeld tegoedbonnen te kopen, versproducten over te nemen of maaltijden bij hen te bestellen als dit wordt aangeboden.

Be strong & stay safe,
De Vrije Brouwer

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen