Gulpener lanceert Craft Bier Kelder
Samen voor het behoud van de Nederlandse craft biercultuur!

Gulpener Bierbrouwerij roept alle bierliefhebbers op om craft brouwers te steunen. Om het je daarmee gemakkelijk te maken is er nu het Craft Bier Kelder pakket – een uniek pakket met 24 (bewaar)bieren van kleine brouwers. Bestel nu, vul je kelder met fantastisch bier, neem een abonnement en houd de webwinkel in de gaten.
Proost! En dank je wel namens alle craft bierbrouwers.

Craft Bier Kelder
Craft Bier Kelder is opgezet als platform voor craft brouwers in Nederland. Sinds de sluiting van de horeca door COVID-19 is de totale verkoop van bier met 36% terug gelopen. Dat probleem treft alle partijen, maar de kleinste brouwers krijgen de grootste klappen. Het zijn juist de experimentalisten, de liefhebbers en de kleine familiebedrijfjes die voor diversiteit en kleur in het bierlandschap zorgen en met zijn allen het Nederlandse biercultuurerfgoed vormgeven. Die brouwers rekenen voor 70%-90% van hun verkoop op de horeca. En die zijn nu dus in de problemen.

Koop
Bestel daarom een Craft Bier Kelder pakket en steun direct de craft brouwers. Het woord zegt het al: het pakket zit vol met (bewaar)bier. Bier dat gebrouwen is om te rijpen en te koesteren en om met veel genoegen en aandacht op het juiste moment op te drinken. Om jouw kelder in één keer goed te vullen, begin je met een stevig startpakket van 24 bieren van Uiltje Brewing Company, vandeStreek bier, Mommeriete, Kompaan, BOM Brewery en Gulpener. Na het startpakket kun je je kelder op peil houden met een maandelijks abonnement van nieuwe craft bieren. Als je van abonnementen de kriebels krijgt, mag je de pakketten ook los bestellen.

Livestream
Op 8 mei zijn de brouwers van het startpakket bij elkaar voor een livestream. Vanuit de brouwerij van vandeStreek bier in Utrecht proeven de brouwers elkaars bieren en kun je ze de oren van het hoofd vragen over alles wat met craft bier te maken heeft en hoe het met ze gaat in deze bizarre tijd. Wil je iets weten over stijlen en smaken, over brouwprocessen, technieken of iets anders? Kom maar op. De stream is vanaf 20.00 uur te volgen via het Facebook kanaal van Gulpener.

Craft Bier Kelder – 24 van de allerbeste bewaarbieren van Nederland: € 89,95.

Vervolgdozen – rond € 20
Verkrijgbaar via webshop.gulpener.nl
Abonneren? Klik hier

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen