De Groene Borrel is terug van weggeweest. In een nieuw jasje, op een nieuwe locatie, met een nieuwe naam: “De Vrije Borrel”!

De eerste “Vrije Borrel” start op donderdag 6 oktober om 17.30 uur en duurt tot 19.30 uur en zal elke eerste donderdag van de maand gehouden worden in het Gulpener BrouwLokaal.
Van iedere deelnemer gaat € 3,50 p.p. naar het goede doel. Het eerste Goede Doel is het Kanker Onderzoekfonds Limburg. Ieder kwartaal komt er een ander goed doel aan bod.
De doelstelling van de borrel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het betreffende goede doel.
Uiteraard hopen wij u in grote getale te mogen ontvangen. U kunt u aanmelden door De Vrije Borrel online te boeken via www.gulpener.nl/reserveren . U betaalt via IDeal of Creditcard. Het ticket dat u ontvangt kan u via uw smartphone tonen bij binnenkomst. Het ticket uitprinten is niet nodig. Op deze manier kunnen we automatisch het geld ten behoeve van het goede doel overboeken.

WAT KUNT U VERWACHTEN?
Netwerken in het huis van De Vrije Brouwer onder het genot van Bier & Gastronomie.
Bier & Gastronomie: 3 huisgemaakte Bierbites (gerechtjes warm/koud) met 3 bijpassende proefglazen speciaalbier. Alles volgens het 25-miles concept. Alle extra consumpties worden genoteerd en na afloop contant afgerekend.
Bij de start van ieder nieuw goed doel zal een woordvoerder een korte presentatie geven waar de organisatie voor staat.
Verder is er de mogelijkheid om live muziek ten gehore te brengen.
Bij de afsluiting van het Goede Doel zal de cheque met het betreffende bedrag overhandigd worden aan de iemand van de organisatie.
“De Vrije Borrel” is uitermate geschikt om mensen te ontmoeten en kennis te delen zowel in de particuliere als zakelijke sfeer, Boek makkelijk en snel online:

Reserveren

 

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen