19 jaar geleden, in het jaar 2001, tekenden we met alle medewerkers voor het eerst ons ambitiestatement. We hebben toen ons MVO-beleid op papier gezet: ‘Het verbond met de natuur’. Een MVO-beleid dat sinds de jaren ´90 al een belangrijke kernwaarde van de brouwerij is. Hieruit is het ambitiestatement naar voren gekomen. Een statement waarin onze waarden, visie en ambities met betrekking tot eerlijk en duurzaam ondernemen staan.

2020 wordt voor ons het jaar van het nieuwe brouwhuis, het meest duurzame brouwhuis van Europa! Omdat we grote ambities hebben en voor 2030 volledig fossielvrij willen zijn, hebben we het ambitiestatement aangescherpt.. We sluiten opnieuw een verbond met elkaar, met de omgeving en met ons eigen MVO-beleid dat we al sinds de jaren ’90 voeren.

Afgelopen week hebben wij teruggeblikt op 2019 en vooruit gekeken naar op 2020 op onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Er is geen mooier moment om ons nieuwe ambitiestatement te ondertekenen, dan wanneer we allemaal samen zijn. Alle medewerkers samen hebben onder het genot van een goed glas bier ons nieuwe ambitiestatement ondertekend. Een garantie voor nu en voor de toekomst!

 

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen