Gulpener Bierbrouwerij

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Vul je geboortedatum in om verder te gaan.

Kom naar de open dag van de Gulpener Bierbrouwerij op zondag 26 mei

Ben jij een echte bierliefhebber en wil jij alles te weten komen over ons bier, de lokale natuurproducten en onze brouwerij? Kom dan op zondag 26 mei naar Gulpen en neem een kijkje in de brouwketels van de Vrije Brouwer. Proef, ruik en ervaar wat de fantastische wereld van bier te bieden heeft en ontdek hoe wij al 8 generaties lang onze eigen koers varen.

Volg een rondleiding door onze brouwerij, dwaal door een doolhof van kratten, leer alles over de biermarkt en doe mee aan een proeverij van de meest smakelijke bier-spijs combinaties. Aan het einde van de dag ben jij een echte bierkenner en proef je de vrijheid waar wij al sinds 1825 van genieten. Maar niet alleen onze bieren komen aan bod. Wij vertellen jullie ook graag over GulpenerVrund, het brouwlokaal, onze boeren, lokale producten en nog veel meer! De entree is gratis en iedereen is welkom. Graag tot dan!
Wil je meer weten? Hou dan onze facebookpagina in de gaten.

p.s. wij denken dat het een goed idee is als jullie uitkijken naar een gouden schittering. Zie je iets glinsteren, pak het dan mee en wie weet!

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen