We hebben al onze bieren voorzien van een nieuwe uitstraling. De nieuwe etiketten zijn opgefrist met heldere kleuren, eigenzinnige illustraties en een gouden stempel om het gebruik van lokale grondstoffen te benadrukken. Naar verwachting is deze nieuwe uitstraling medio augustus in het winkelschap te vinden.

Kenmerkend is de vorm van het buik etiket, geïnspireerd op het familiewapen van de familie Rutten. Ook heeft ieder bier zijn eigen, vrijzinnige illustratie gekregen. Zo is de Pilsner herkenbaar door de kraanvogel uit het familiewapen, vindt de bok zijn eigen weg op de verschillende bockbieren en is ook de korenwolf weer terug te vinden op het etiket in een zomers jasje.

Ook alle sixpack verpakkingen zijn voorzien van een nieuw design. Aan de binnenzijde van de sixpacks is het duurzame verhaal van de brouwerij toegevoegd, zo kun je zonder een bezoek aan onze brouwerij toch een kleine rondleiding krijgen.

Het belang van nieuwe etiketten
Al geruime tijd ondervonden we problemen met het etiketteren van onze bierflessen, met als resultaat dat de etiketten op de fles scheurtjes vertoonden, verschoven of gekreukt waren. Het probleem zat met name in het voetetiket dat te kwetsbaar was. Daarom is besloten om de vorm van het etiket te wijzigen en tegelijkertijd het design op te frissen.

Retourfles
Wij blijven de traditionele bruine 30 cl bierfles gebruiken. Veel brouwerijen hebben inmiddels een eigen fles. Wij kiezen hier bewust niet voor. De bruine retourfles is veel duurzamer in gebruik en dat is voor ons doorslaggevend om niet voor een eigen fles te kiezen.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen