Dit is het dan: de complete collectie Barrel Aged bieren. Net op tijd om je warm te houden tijdens de koude winterdagen.

Elk Barrel Aged bier is uniek met zijn eigen bijzondere karakter, verkregen door de lagering op houten vaten in de gewelfde kelders onder onze brouwerij.

Gulle Tinus
Dit is een vries-gedestilleerde Wintervrund die 12 maanden heeft gerijpt in wijnvaten van St. Martinus. Hieruit is een rijk, temperamentvol bier ontstaan met zachte tonen van karamel.

Jamaican Rum Barrel Aged
De basis van dit bier is onze Quadrupel met elegante, kruidige en fruitige tonen. Deze Quadrupel heeft 10 maanden gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten uit de Nassau Valley in Jamaica. Het bier heeft een volle en moutige karamel body.

Whiskey Barrel Aged
Ook dit bier heeft als basis onze Quadrupel, alleen heeft deze 6 maanden gerijpt op Amerikaanse eikenhouten Bourbon vaten. Na deze rijping is de Whiskey Barrel aged onstaan met een complex karakter met tonen van donker fruit, vanille, donkere karamel en mokkatonen.

Calvados
De Quadrupel is de basis van deze Calvados Barrel Aged. Na een rijping van 10 maanden op eikenhouten Calvados vaten uit Normandië is een bier ontstaan met tonen van honing, appelbloesem, vanille en butterscotch.

Deze bieren zijn nu alle vier per stuk verkrijgbaar in de webshop, of samen in een gezellig kerstpakket.

Bestellen kan via de volgende link: https://webshop.gulpener.nl/bieren/barrel-aged/

 

 

 

 

 

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen