Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 schaal portobello champignons (2 stuks)
  • 2 bakjes champignons
  • 3 el olijfolie
  • 300 gram risottorijst
  • 750 ml groentebouillon (van 2 tabletten)
  • 1 pakje blauwaderkaas (100 gram)
  • 1 zakje rucola (75 gram)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200˚C.
  2. Pel en snipper de ui.
  3. Maak beide soorten paddenstoelen schoon en snijd ze in reepjes.
  4. Fruit de ui 2 minuten in olie in een vuurvaste ovenschaal.
  5. Voeg de rijst toe en bak het al omscheppend tot de rijst glanst.
  6. Schenk de bouillon erbij, voeg de paddenstoelen toe en breng op smaak met zout en peper.
  7. Laat de risotto in de oven 35 minuten gaar worden. Schep het af en toe om.
  8. Verkruimel de kaas.
  9. Verdeel de rucola over de risotto en bestrooi het met kaas.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen