Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 275 gram meergranenrijst
  • 400 gram gesneden snijbonen
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 25 gram boter
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el bloem
  • 200 ml slagroom (op kamertemperatuur)
  • 1 el kappertjes

Bereiding:

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook ondertussen de snijbonen in 5 minuten beetgaar.
  3. Halveer de champignons.
  4. Verhit de boter in een hapjespan en bak de champignons op middelhoog vuur in 3 minuten goudbruin.
  5. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.
  6. Zet het vuur laag, voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee.
  7. Voeg al roerend de slagroom toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  8. Bestrooi de stroganoff met kappertjes en serveer met de rijst en snijbonen.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen