Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 el pijnboompitten
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook
  • 30 gram basilicum
  • 6 el olijfolie extra vergine

Bereiding:

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitten zonder boter of olie in een koekenpan in 3 min. goudbruin.
  3. Laat afkoelen op een bord.
  4. Maal de pijnboompitten, kaas en knoflook in de keukenmachine fijn.
  5. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe en mal kort tot pesto.
  6. Voeg peper en zout toe.
  7. Schep 4 el pesto door de pasta en schep op 4 borden.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen