Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten:

  • 2 rode paprika’s
  • 6 bosuitjes
  • 1 teen knoflook
  • 30 gram koriander
  • 475 gram oude kaas
  • 2 tl sambal oelek
  • 8 tortilla wraps
  • 5 trostomaten
  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn

Bereiding:

  1. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
  2. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
  3. Snijd de knoflook fijn en de korianderblaadjes grof.
  4. Meng in een grote kom de kaas, paprika, bosui, knoflook, de helft van de koriander en sambal.
  5. Verdeel het mengsel over 4 wraps.
  6. Leg de andere wraps erop en druk zachtjes aan.
  7. Dek af met vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.
  8. Snijd de tomaten in stukjes en snipper de ui.
  9. Meng met de olie en de azijn.
  10. Breng op smaak met peper en zout.
  11. Verhit 1-2 koekenpannen met antiaanbaklaag.
  12. Bak in elke pan 1 quesadilla tot de kaas gesmolten is en de wraps knapperig zijn.
  13. Keer halverwege. Bak daarna de andere quesadilla’s.
  14. Snijd de in vieren.
  15. Bestrooi de quesadilla’s met koriander.
  16. Serveer met de tomatensalsa.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen