Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

  • 400 gram spaghetti
  • 125 ml slagroom (bekertje)
  • 2 eieren
  • 75 gram Grana Padano kaas
  • 4 takjes peterselie
  • 125 gram magere spekreepjes
  • 2 tenen knoflook

Bereiding:

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Klop ondertussen de slagroom met de eieren door elkaar met peper en zout.
  3. Bak de spekreepjes in een koekenpan zonder olie of boter in 4-5 minuten goudbruin.
  4. Bak de fijngesneden knoflook de laatste 30 seconden mee met het spek.
  5. Neem alles uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op.
  7. Doe de spaghetti in de pan en voeg het slagroommengsel toe.
  8. Roer tot het ei licht stolt.
  9. Meng de geraspte kaas, het spek en de knoflook erdoor.
  10. Voeg eventueel een scheutje kookvocht toe.
  11. Bestrooi met de fijngesneden peterselie en zwarte peper.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen