Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

  • 400 ml kraanwater
  • 1 tl zout
  • 300 gram spelt couscous
  • 1 el Baharat (specerijenmengsel Jonnie Boer)
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 15 gram verse munt
  • 15 gram platte peterselie
  • 15 gram verse koriander
  • 120 gram granaatappelpitjes

Bereiding:

  1. Breng het water met het zout aan de kook.
  2. Meng ondertussen de couscous en Baharat in een schaal.
  3. Schenk het kokende water erover.
  4. Laat 5 minuten staan en roer de couscous los met een vork.
  5. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  6. Voeg het rasp toe aan de couscous, en sap naar smaak.
  7. Snijd de blaasjes munt, peterselie en koriander fijn.
  8. Meng met de granaatappelpitjes door de couscous.
  9. Breng op smaak met peper en zout.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen