Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ± 3,5 uur

Ingrediënten

  • 800 gram wildzwijn-poulet
  • 400 gram gerookte spekblokjes
  • 250 gram kastanje-champignons, in vieren
  • 200 gram zilveruitjes
  • 100 gram gedroogde cranberry’s
  • 4 pasteitjes
  • 3 laurierblaadjes
  • 1 ui, in halve ringen
  • Olijfolie
  • Zout en peper

 

Bereiding:

  1. Bestrooi de wildzwijn-poulet met zout en peper en bak in een pan met dikke bodem in ca. 5 minuten rondom bruin in een beetje olie. Blus af met het bier.
  2. Bak de gerookte spekblokjes, ui en kastanjechampignons in een andere pan in ca. 6 minuten zacht en bruin en voeg dit bij de poulet.
  3. Roer de zilveruitjes, laurier en cranberry’s erdoor en laat de ragout in ruim 2½ uur stoven op middelhoog vuur. Roer af en toe.
  4. Bak de pasteitjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer hierin de ragout.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen