Heb je vragen over ons bier? Een brouwerijbezoek? We beantwoorden ze natuurlijk graag. Wellicht hebben we hier beneden al antwoord op je vragen.

Kan ik een rondleiding bij Gulpener volgen?

Natuurlijk! Leuk dat je een bezoek wilt brengen aan onze familiebrouwerij! Verschillende arrangementen zijn online te boeken via de bovenstaande knop ‘Bezoek Gulpener’. Zoek je een specifieke dag-invulling of een combinatie van verschillende onderdelen? Dan denken wij natuurlijk ook graag met je mee. Daarbij organiseren wij een keer per 2 jaar een open dag. In de zomer van 2022 organiseren wij de volgende!

Ik zoek meer informatie over Gulpener voor mijn presentatie, werkstuk of studie. Waar kan ik terecht?

Naast onze website, waar je al heel wat informatie over onze brouwerij kunt vinden, kun je ook ons jaarboek raadplegen. Deze vind je hier

Sponsor gezocht! Kan Gulpener mij helpen?

Zoals je zult begrijpen ontvangen wij dagelijks dit soort verzoeken. Helaas kunnen wij niet op ieder verzoek ingaan. Bij iedere aanvraag kijken wij zorgvuldig of het verzoek past bij de kernwaarden van onze brouwerij. Een verzoek indienen kan via het contactformulier.

Ik wil graag werken of stage lopen bij Gulpener.

Hou onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van openstaande vacatures. Open sollicitaties kun je sturen naar info@gulpener.nl

Waar kan ik Gulpener merchandise en/of glaswerk kopen?

In onze Bierwinkel of op onze webshop! De Bierwinkel is onderdeel van het BrouwLokaal, deze is iedere week geopend van 11:00u tot 18:00. Ben je om 18:00u nog steeds niet uitgekeken? Dan kun je tot 22:00u in het BrouwLokaal terecht voor een perfect getapt glas bier of heerlijke lokale gerechten.

Liever je bieren/merchandise thuis ontvangen? Wij hebben ook een webshop! Zo kun jij lekker thuis blijven totdat het pakket geleverd wordt. Op webshop.gulpener.nl kun jij je eigen bestelling samenstellen. Wel vragen wij je een eigen account te maken zodat jij al je gegevens kunt inzien en wij je goed kunnen helpen als er vragen zouden zijn!

Ik mis Gulpener in het schap van mijn supermarkt.

Onze bieren zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, groothandels en slijterijen in Nederland. De beschikbaarheid van onze bieren kan echter per filiaal verschillen. Wanneer Gulpener in jouw supermarkt ontbreekt, kun je dit het beste doorgeven aan de manager van de desbetreffende winkel. Hij of zij bepaalt tenslotte de bestelling. Daarbij zijn ze ook in onze webshop (www.webshop.gulpener.nl) te verkrijgen.

Wil jij weten waar je in de buurt Gulpener kunt vinden? Stuur dan een mail naar marketing.communicatie@gulpener.nl, wij informeren je graag!

Ik wil graag helpen bij het oogsten van de Gulpener hop. Kan dat?

Tijdens de Gulpener Hopoogst, het tweede weekend van september, vieren we samen de oogst van onze hop; de basis van onze bieren. Wij plukken onze hop met onze Gulpener Vrunden. Ben je (nog) geen Vrund van ons? Word dan nu snel lid via onze webshop (klik hier)
Jij bent dan van harte welkom op onze Gulpener Hopoogst om mee te genieten van heerlijk duurzaam en lokaal eten, live muziek, verrassende activiteiten, leuk gezelschap en een goed glas bier.

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen