Snijd de bladeren in brede stroken en de stelen in fijne reepjes.
Maak de oesterzwammen schoon en trek ze in grote stukken.
Pel de sjalotten en snijd ze in blokjes.
Was de bonen en halveer de rangen.
Schil de wortels en snijd ze in dunnen reepjes.
Was de aubergine en snijd ze in blokjes.
Snijd het citroengras in dunne ringen.
Hak de knoflookteentjes.
Bak de gehakte chili ’s met het citroengras, de knoflook en de gember in de zonnebloemolie.
Voeg de basterdsuiker, de curry pasta en het kurkumapoeder toe en blus het af met sojasaus.
Voeg de kokosmelk toe en breng het aan de kook.
Braad de oesterzwammen in een kleine pan even aan.
Kook de oesterzwammen, aardappelen, snijbietbladeren en –stelen, sjalotten, bonen, wortelen, aubergine en mais in de voorbereidende kruidensaus ongeveer 15 minuten.