Speciaal voor jullie zijn we een tweede keer de kelders van de brouwerij ingedoken. Daar bevindt zich namelijk onze smaakbibliotheek waar we een unieke collectie bieren bewaren. Altijd al meer willen weten over het verouderingsproces van bier?

Op vrijdag 29 mei om 20.00 organiseren wij de Vintage Gulpener Bierproeverij editie 2, waarbij je verschillende mooie bieren gaat proeven onder leiding van brouwmeester Bas Jacob & Yves Geraedts. Het is een exclusieve proeverij, er zijn slechts 48 bierpakketten met onderstaande bieren te bemachtigen.

1 x Port Barrel Aged
1 x Gulle Tinus 2019
1 x Ur Hop THT 2015
1 x Ur Hop THT 2020
1 x Fullers London Porter 2017
1 x Straffe Hendrik Tripel 2016

Dit pakket onderdeel is van het Bewaarbieren Arrangement in de kelders van het Brouwlokaal. Dit houdt in dat er niet exclusief Gulpener bieren worden geschonken, maar dat er ook bieren van “vreemde” brouwerijen geproefd worden, om zo veel mogelijk smaak evoluties in kaart te brengen! Het is helaas niet meer mogelijk om het bierpakket te bestellen. Deze zijn uitverkocht.

Vanuit je eigen huiskamer krijg je via de livestream op de Gulpener Facebookpagina alles te horen over bier proeven en het verouderingsproces. Er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

De livestream kun je op 29 mei rond 19:30 vinden op onze Facebookpagina, waarna we om 20:00 zullen starten.

Vragen? Stuur een e-mail naar marketing.communicatie@gulpener.nl

We kijken ernaar uit om voor jullie een unieke vintage bierproeverij op afstand te verzorgen! Graag tot vrijdag 29 mei!

Groet team Gulpener en team BrouwLokaal!

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen