WAT KAN IK WINNEN?

Samen met een van onze brouwers ga je je eigen bier brouwen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met familie of vrienden.

Hoe vet is dat?!

Nadat het bier gebrouwen en afgevuld is  nemen we contact met je op om af te stemmen hoe jij je eigen gebrouwen bier kunt ontvangen. De horecazaak waar jij je bier getagged hebt met #gulpenerwinactie ontvangt jouw gebrouwen bier en wie weet proost je binnenkort in jouw vaste kroeg met jouw eigengemaakte biertje!

Word jij de gelukkige winnaar van deze unieke winactie?

HOE KAN IK WINNEN?

WINACTIE: BROUW JE EIGEN BIER ARRANGEMENT

STAP 1: MAAK EEN FOTO VAN HET TAPDANS BIER

STAP2: POST OP SOCIALS MET # GULPENERWINACTIE

STAP 3: WIJ KIEZEN 3 KEER PER JAAR EEN WINNAAR

STAP 4: BROUW JE EIGEN BIER ARRANGEMENT

STAP 5: KLAAR OM VERZONDEN TE WORDEN

Tapdansend presenteren wij een verrassend, uniek en variërend bierprogramma. Dit doen wij met de beste danspartners die je maar kunt wensen. In samenwerking met Brouwerij Kees, Brouwerij Mikkeller, Brouwerij Frontaal en Brouwerij Riegele hebben wij in heel 2023 een variërend aanbod over de tapkranen in jouw Gulpener zaak. Dus laat je verrassen en post je bier op je socials met #gulpenerwinactie.

Wil jij weten wanneer welk tapdansbier op de tap verschijnt in jouw Gulpener zaak? Houd dan onze socials goed in de gaten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe introducties of aanwezig zijn bij de release evenementen?

Meld je aan als Gulpener Vrund!

 

Tapdans jij met ons mee?

 

Stilzitten zit niet in onze aard. Wij gaan liever dansend door het leven en dan uiteraard niet alleen. Dat doen we op onze eigen, unieke wijze.

Actievoorwaarden:

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen