Korenwolf

Korenwolf for President!

Eens was de Korenwolf, die eigenlijk de Europese hamster heet, een ware icoon in Zuid-Limburg, maar nu dreigt hij te verdwijnen. Door het verlies van zijn leefgebied, de druk van de landbouw en de opmars van steden is zijn populatie drastisch afgenomen.

Maar, er is hoop aan de horizon! Lokale helden zijn in actie gekomen om de Korenwolf te redden. Samen met boeren, communities en de overheid werken ze keihard om zijn habitat te behouden en te herstellen. Daarnaast worden er educatieve programma’s opgezet om ons bewust te maken van het belang van deze schattige knaagdieren voor de natuur.

Wij zijn vastberaden om deze inspanningen te steunen en zijn volop bezig met een geweldig programma om de Korenwolf te ondersteunen!

Het is een race tegen de klok, maar met onze vastberadenheid kunnen we de Korenwolf weer laten floreren!

Korenwolf

Korenwolf for President! Laat de dagelijkse sleur los en geniet van wat echt belangrijk is: leven. Dat doet deze met uitsterven bedreigde gozer al héél lang. Met magere Hein op de hielen is hij....(thank god) STAYIN' ALIVE. Dus leef en geniet van deze viergranen sensatie met de perfecte balans tussen fris en zoet.

Bitter:
Zoet:
Fruitig:
Kruidig:
Karamel:
Alcohol percentage
6%
Temperatuur
6-8 °C

© Gulpener Bierbrouwerij – PrivacybeleidCookiebeleid

Back to top