In onze brouwerij combineren we traditioneel vakmanschap met pioniersgeest.
We experimenteren dan ook graag en waren in de jaren ’80 de eerste Nederlandse brouwerij die meerdere speciaalbieren introduceerde. Inmiddels brouwen we 20 speciaalbieren, waarvan een aantal zijn onderscheiden met prestigieuze prijzen. Omdat we op ambachtelijke wijze brouwen en met lokale grondstoffen werken, kan de smaak per oogstjaar iets verschillen.

Onze specials

Nieuwe avonturen, experimenten en niet te vergeten nieuwe smaken. Dat is wat je proeft in onze specials. Bieren waarmee wij de échte biergenieters willen blijven verrassen.

Onze collaborations

Sinds 2017 brengen we samen met andere toffe craft brouwers collaboration brews uit, waarmee we onze gezamenlijke bierpassie vertalen in verrassende nieuwe bieren.

Onze biologische bieren

100% biologische bieren van uitsluitend biologisch geteelde gerst- en hopsoorten. Deze natuurlijke grondstoffen inspireerden onze brouwmeester tot het brouwen van eigenwijze en hoogwaardige biologische bieren.

Onze seizoensbieren

Lentebock in het voorjaar, Korenwolf in de zomer, Herfstbock in de herfst, en in de winter drinken we Wintervrund. Vier aaneengeschakelde bieren, daar kun je het hele jaar mee rond. Elk seizoensbier heeft zijn eigen sfeer, verhaal en kleur.

Onze kloosterbieren

Sinds 2000 brouwen we Gerardus Kloosterbier, dat zijn oorsprong vindt in het redemptoristenklooster te Wittem, waar de edele brouwkunst tot 1952 bloeide. Klooster Wittem is het landelijk pelgrimsoord van St. Gerardus Majella. De baten van dit speciaalbier komen deels ten goede aan de instandhouding van de historische bedevaartskerk.

Onze Pilsners

Onze eersteklas pilsners die aanzetten tot gezelligheid. Om samen van te genieten en te toosten op de vrijheid.

proces-500-beige-light

Onze bieren op hun allerbest ervaren?

Neem deel aan één van de bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Bier arrangementen

Agenda

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen