Gulpener Bierbrouwerij

Bent U 18 jaar of ouder ?

Om gulpener.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.
Vul uw geboortedatum in om verder te gaan.

In onze brouwerij combineren we traditioneel vakmanschap met pioniersgeest. We experimenteren dan ook graag en waren in de jaren ’80 de eerste Nederlandse brouwerij die meerdere speciaalbieren introduceerde. Inmiddels brouwen we 16 speciaalbieren, waarvan een aantal zijn onderscheiden met prestigieuze prijzen. Omdat we op ambachtelijke wijze brouwen en met lokale grondstoffen werken, kan de smaak per oogstjaar iets verschillen.

Onze specials

Nieuwe avonturen, experimenten en niet te vergeten nieuwe smaken. Dat is wat je proeft in onze specials. Bieren waarmee wij de échte biergenieters willen blijven verrassen.

Onze collaborations

In 2017 gaan we een nieuw experiment aan. We brengen met vier toffe craft brouwers een collaboration brew uit, waarmee we onze gezamenlijke bierpassie kunnen vertalen in verrassende nieuwe bieren.

Onze biologische bieren

100% biologische bieren van uitsluitend biologisch geteelde gerst- en hopsoorten. Deze natuurlijke grondstoffen inspireerden onze brouwmeester tot het brouwen van eigenwijze en hoogwaardige biologische bieren.

Onze seizoensbieren

Lentebock in het voorjaar, Korenwolf in de zomer, Herfstbock in de herfst, en in de winter drinken we Wintervrund. Vier aaneengeschakelde bieren, daar kun je het hele jaar mee rond. Elk seizoensbier heeft zijn eigen sfeer, verhaal en kleur.

Onze kloosterbieren

Sinds 2000 brouwen we Gerardus Kloosterbier, dat zijn oorsprong vindt in het redemptoristenklooster te Wittem, waar de edele brouwkunst tot 1952 bloeide. Klooster Wittem is het landelijk pelgrimsoord van St. Gerardus Majella. De baten van dit speciaalbier komen deels ten goede aan de instandhouding van de historische bedevaartskerk.

Onze Pilsners

Onze eersteklas pilsners die aanzetten tot gezelligheid. Om samen van te genieten en te toosten op de vrijheid.

proces-500-beige-light

Dit bier op z’n allerbest ervaren?

Neem deel aan één van onze speciale bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer ons biercollege bij jou in de buurt is!

Bier arrangementen

Biercollege

hopbel-500-beige-light

Benieuwd hoe wij ons bier brouwen?

Gulpener op zijn best ervaren? Bezoek onze brouwerij!

Bekijk ons brouwproces