Gulpener Bierbrouwerij

Bent U 18 jaar of ouder ?

Om gulpener.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.
Vul uw geboortedatum in om verder te gaan.

Gulpener IJsbock dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel, na vergisting, wordt gekoeld tot -20 graden Celsius. Hierdoor bevriest een deel van het water en worden de alcohol en aroma componenten geconcentreerd. Met als resultaat een intens krachtig bier met een verrassend volle smaakbeleving. Deze techniek wordt ook wel vries-destillatie genoemd.

IJSbock is een intens krachtig bier met een balans van zoetheid, karamel en de typische bitterheid van onze eigen hop. Ontstaan uit de basis van Tarwe Dubbelbock.

Bitter
Karamel
Fruitig
Zuur
Zoet
Kruidig
  • Gisting: Laag
  • Alcoholpercentage: 10.3%
  • Temperatuur: 8-10
IJsbock op Untappd

Stevig stuk wild vlees of een kaasplankje met krachtige kazen

Bekijk alle bieren

proces-500-beige-light

Dit bier op z’n allerbest ervaren?

Neem deel aan één van onze speciale bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer ons biercollege bij jou in de buurt is!

Bier arrangementen

Biercollege

hopbel-500-beige-light

Benieuwd hoe wij ons bier brouwen?

Gulpener op zijn best ervaren? Bezoek onze brouwerij!

Bekijk ons brouwproces