Gulpener Bierbrouwerij

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Vul je geboortedatum in om verder te gaan.

Gulpener IJsbock dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel, na vergisting, wordt gekoeld tot -20 graden Celsius. Hierdoor bevriest een deel van het water en worden de alcohol en aroma componenten geconcentreerd. Met als resultaat een intens krachtig bier met een verrassend volle smaakbeleving. Deze techniek wordt ook wel vries-destillatie genoemd.

IJSbock is een intens krachtig bier met een balans van zoetheid, karamel en de typische bitterheid van onze eigen hop. Ontstaan uit de basis van Tarwe Dubbelbock.

Bitter
Karamel
Fruitig
Zuur
Zoet
Kruidig
  • Gisting: Laag
  • Alcoholpercentage: 10.3%
  • Temperatuur: 8-10
IJsbock op Untappd

Stevig stuk wild vlees of een kaasplankje met krachtige kazen

Bekijk alle bieren

proces-500-beige-light

Onze bieren op hun allerbest ervaren?

Neem deel aan één van de bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Bier arrangementen

Agenda

hopbel-500-beige-light

Benieuwd hoe wij ons bier brouwen?

Gulpener op zijn best ervaren? Bezoek onze brouwerij!

Bekijk ons brouwproces

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen