IJsbock

Gulpener IJsbock dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel, na vergisting, wordt gekoeld tot -20 graden Celsius. Hierdoor bevriest een deel van het water en worden de alcohol en aromacomponenten geconcentreerd. Met als resultaat een intens krachtig bier met een verrassend volle smaakbeleving. Deze techniek wordt ook wel vries-destillatie genoemd. Hoe langer je dit bier bewaart, hoe meer de smaak zich zal ontwikkelen. Dit bier is dan ook oneindig houdbaar!

Intens krachtige vries-gedestilleerde tarwe dubbelbock

Bitter
Karamel
Fruitig
Zuur
Zoet
Kruidig
  • Gisting: Laag
  • Alcoholpercentage: 10.3%
  • Temperatuur: 8-10

#ijsbock

Doen wat iedereen doet, kan morgen ook nog. Deel daarom jouw Gulpener moment met ons en spot je foto hieronder.

Bekijk alle bieren

proces-500-beige-light

Onze bieren op hun allerbest ervaren?

Neem deel aan één van de bierarrangementen bij onze brouwerij, of kijk wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Bier arrangementen

Agenda

Cookies

Bekijk de instellingen voor cookies op deze website en bekijk ons privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen